Wie zijn wij

QANU bestaat uit experts uit verschillende disciplines, allen bekend met de wereld van hoger onderwijs en onderzoek. Kwaliteit en onafhankelijkheid staan bij hen voorop. Zoekt u goede begeleiding voor uw onderwijsevaluatie of onderzoeksbeoordeling? Of wilt u uw kwaliteit verder verbeteren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. 


Begeleiding evaluatie en beoordelingstraject
Onze experts begeleiden de beoordelingstrajecten in de rol van projectleider en panelsecretaris, en treden op als trainer of adviseur. Wij leveren maatwerk en maken voor u gebruik van ons netwerk en onze jarenlange ervaring.


Beoordeling: een kans
De beoordeling is een hectische, maar ook kansrijke periode, waarin u met peers van gedachten wisselt over uw onderwijs of onderzoek. De resultaten van de beoordeling bieden aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling. Daarover denken we graag met u mee. 

 

Onze mensen zijn ons kapitaal. Zo vertelt een klant ons:
‘QANU is heel goed op het persoonlijke niveau: er wordt heel prettig samengewerkt, ze zijn prettig in de communicatie. De onderlinge sfeer is goed.’


Onafhankelijk en professioneel
QANU is een stichting zonder winstoogmerk. U bent bij ons daarom verzekerd van een onafhankelijke blik. Wij geven u betrouwbare resultaten in handen en daarmee kunt u de kwaliteit van uw opleiding of onderzoeksprogramma duurzaam verhogen. 


‘Bij QANU heb je vertrouwen dat het goed zit, zoals je er bijvoorbeeld ook op kunt vertrouwen dat er altijd redelijk met kosten wordt omgegaan en er geen stiekeme prijsverhogingen of meerkosten doorgevoerd worden.’