Contact

Quality Assurance Netherlands Universities (QANU)
Catharijnesingel 56, 5e etage
3511 GE Utrecht

POSTADRES:
Postbus 8035
3503 RA Utrecht

Telefoon: 030 230 3100
Fax: 030 230 3129
Email: mail het secretariaat

Link: routebeschrijving

QANU is gesloten op Goede Vrijdag, alle nationale feestdagen en tussen 23 december 2019 en 2 januari 2020. 

 

ROUTEBESCHRIJVING

Met de auto

U kunt met behulp van Google Maps (zie hierboven) een routebeschrijving van uw adres naar het kantoor van QANU laten berekenen. U kunt vlak bij het kantoor van QANU parkeren in parkeergarage P1 Moreelsepark.

Vanuit de parkeergarage

In de parkeergarage kunt u met de lift of trap omhoog naar de eerste verdieping (volg aanwijzing Winkels / Kantoren). Vanuit de lift of trap gaat u rechtsaf. Vervolgens loopt u tussen de Albert Heijn en Hema door en gaat u door de draaideuren. De ingang van Catharijneborch ligt recht tegenover u. QANU vindt u op de vijfde verdieping.

Reizen met openbaar vervoer

Vanaf Utrecht CS is het ca. 5 minuten lopen naar Catharijneborch. Vanuit de stationshal loopt u Hoog Catharijne in (uitgang Centrum/Hoog Catharijne). Vervolgens volgt u de borden Hema / P1 / P2. Ga tussen de Albert Heijn en Hema door (volg bord Uitgang Moreelsepark) en door de draaideuren. De ingang van Catharijneborch ligt recht tegenover u. QANU vindt u op de vijfde verdieping.

Hoofdingang

De hoofdingang van ons pand vindt u aan de Catharijnesingel 56. De trap naar deze ingang bevindt zich direct rechts van apotheek Ziekenzorg. QANU vindt u op de vijfde verdieping. De andere ingang is die vanaf Hoog Catharijne.