Begeleiding NVAO accreditatie

Ben je op zoek naar een samenwerkingspartner die de NVAO accreditatie van jouw opleiding mee vormgeeft? Wij bieden een unieke, ontwikkelingsgerichte aanpak die ervoor zorgt dat je maximaal effect haalt uit je visitatie. We zorgen niet alleen voor erkenning van je onderwijskwaliteit, maar ook voor handvatten en advies waar je echt iets mee kan. Samen geven we het proces zo vorm dat je opleiding klaar is voor de toekomst.

Uitgangspunten

Onze mensen zorgen voor een constructieve en veilige sfeer. We laten een visitatiepanel meedenken met de opleiding en maken ruimte voor datgene wat je uniek maakt. We leveren een gekwalificeerde secretaris en helpen je bij het vormgeven van het hele beoordelingsproces, van panelsamenstelling tot rapportage. We zorgen daarbij dat aan alle formele eisen wordt voldaan en dat de uitkomst echt helpt bij het verbeteren van je onderwijs.

Onze expertise

Bij Qanu hebben we veel ervaring met zowel kleine opleidingen als grote clustervisitaties en bijzondere beoordelingen, zoals double en joint degrees, onderzoeksmasters, executive masters en internationalisering. We zijn een actieve en bekende gesprekspartner in het hoger onderwijs en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We geven je betrouwbare resultaten in handen waarmee je de kwaliteit van je onderwijsprogramma duurzaam kunt verhogen.

Meer weten

Peter72dpi

Neem contact op met Peter